boudoir fotografie lingerie foto's
Info


De boudoir fotosessies vinden plaats op absolute toplocaties in Vlaanderen en Nederland.
Puur Boudoir huurt hiervoor namelijk telkens prachtige luxueuze kamers af in de mooiste B&B’s en hotels. Voor de juiste data en locaties gelieve mijn facebookpagina in de gaten te houden voor de laatste up-to-dates…..

Je kan steeds kiezen uit 5 pakketten. En deze zijn ook naar keuze uit te breiden met andere fotoproducten zoals canvas, prints, etc….


Voorwaarden

Girls only! De fotosessies zijn steeds privé, 1 op 1, dus enkel fotograaf en model. Er zijn geen derden aanwezig bij de shoot. Partners komen dus niet mee!

Er wordt een voorschot van 100 euro gevraagd bij boeking, ongeacht het gekozen pakket. Het restbedrag wordt op de dag van de fotosessie ter plaatse contant betaald. Het voorschot kan worden overgeschreven tav Puur Fotografie, rekeningnummer BE54 7360 1837 5197, met als mededeling ‘Boudoir en datum van de shoot’. Pas na overschrijven van het voorschot is uw afspraak definitief.

Fotosessies duren 30 a 60 minuten (afhankelijk van het gekozen pakket). Kom stipt op tijd! Ben je te laat gaat dit van je eigen tijd af. Ben je te vroeg moet je wachten indien ik nog met je voorganger bezig ben. Respecteer het afgesproken tijdsslot aub zo goed mogelijk zodat de sessie in alle rust kan verlopen.

Kleding/lingerie/accessoires worden door de klant gekozen en voorzien. Denk eraan dat deze voor een groot deel  de stijl van de fotoshoot bepalen (sensueel romantisch of eerder gewaagd sexy)

De eerste selectie van de aangeboden digitale foto’s wordt door de fotograaf gedaan. Selectie van foto’s voor drukwerk, prints en stoefboekjes gebeuren door de klant zelf.

Foto’s waar de klant niet met het gezicht in beeld komt kunnen steeds gebruikt worden ter promotie van mijn werk. Indien er foto’s waar de klant herkenbaar in beeld staat, niet voor promotie mogen worden gebruikt, gelieve dit dan op voorhand duidelijk kenbaar te maken per mail. Door de shoot te aanvaarden ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. 

 

Voor prijzen van Puur Boudoir klik hier