boudoir fotografie lingerie foto's
Contact/reservering

CONTACT

EVELIEN SNIEKERS

KBO/BTW: BE0664854529
Reknr.: BE54 7360 1837 5197

Reserveringsformulier
Boudoir fotoshoot

(klik hier voor het gewone contactformulier)

donderdag 29 september 2022 - luxe**** hotel regio As/Genk
vrijdag 30 september 2022 - luxe**** hotel regio As/Genk
zaterdag 1 oktober 2022 - luxe**** hotel regio As/Genk
zaterdag 29 oktober 2022 - luxe**** hotel regio As/Genk
vrijdag 9 december 2022 - luxe**** hotel regio As/Genk
graag andere locatie of datum (beneden voorkeur ingeven aub)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soms is er wat teleurstelling voor een bepaalde boudoir fotoshoot omdat deze steeds zeer snel uitverkocht geraken, daarom werk ik voor deze shoots met voorinschrijvingen.

 

Ik vind het belangrijk voor iedereen voldoende tijd uit te rekken en hecht heel veel waarde aan een fijne ervaring en persoonlijke aanpak. Daarnaast kiest bijna iedereen voor de uitgebreide pakketten. Er worden voor deze sessie exclusieve locaties afgehuurd en trek ik telkens 2 volle shootingdagen hiervoor uit. Mijn hoofdactiviteit blijven ook de newborns, baby's en kindjes. Voor meer info zie www.puurfotografie.be

En ook daar zit mijn agenda behoorlijk vol

 

Daarom kan je via mijn facebookpagina NU al de data voor komende Boudoir fotoshoots in de gaten houden voor voorinschrijvingen. Concreet betekent dit dat je je op de lijst laat zetten en eerder dan ‘het grote publiek’ op de hoogte wordt gehouden. Hierdoor is de kans uiteraard veel groter dat je een plekje bemachtigd. Zodra je beslist hebt kan je een voorschot storten en is je plaats gegarandeerd. (Op voorwaarde dat ik bevestig dat er nog plaats is)

 

Je kan je alvast vrijblijvend op de lijst zetten door een PB te sturen of te mailen naar info@puurboudoir.be met je voorkeursdag en pakketkeuze. Daarna kan je bevestigen of je definitief inschrijft.